Microbiologische analyse van wijn definities

Zoek op

Microbiologische analyse van wijn

Microbiologische analyse van wijn logo #10519gisten bepalen de wijn. Gebreken in wijn kunnen ontstaan doordat afwijkende stammen van gisten, bacteriën of schimmels in de wijn aanwezig zijn, zoals brettanomyces, saccharomuces hansenula of candida. Kan ongewenst schuimende wijn veroorzaken en onaangename geuren produceren Zie Onderzoek van wijn
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10519

Microbiologische analyse van wijn

Microbiologische analyse van wijn logo #10519gisten bepalen de wijn. Gebreken in wijn kunnen ontstaan doordat afwijkende stammen van gisten, bacteriën of schimmels in de wijn aanwezig zijn, zoals brettanomyces, saccharomuces hansenula of candida. Kan ongewenst schuimende wijn veroorzaken en onaangename geuren produceren Zie Onderzoek van wijn
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10519
Geen exacte overeenkomst gevonden.